Published On: 3 de març de 2014Categories: Uncategorized

108th Moving Picture Experts Group (ISO/IEC JTC 1/SC 29/WG 11) Meeting

El Palau de congressos de València acollirà el pròxim 27 de març el ´Moving Picture Experts Group (MPEG) 108 congress´, un grup de treball ISO/IEC la missió del qual és desenvolupar estàndards per a la representació codificada d´àudio digital, vídeo i...

El Palau de congressos de València acollirà el pròxim 27 de març el ´Moving Picture Experts Group (MPEG) 108 congress´, un grup de treball ISO/IEC la missió del qual és desenvolupar estàndards per a la representació codificada d´àudio digital, vídeo i dades.

Des de la seua creació en 1988, aquest grup ha implantat estàndards que ajuden a la indústria a oferir als usuaris finals una millor experiència en mitjans digitals. En els seus 25 anys d´activitat MPEG ha desenrotllat una impressionant cartera d´estàndards i tecnologies que han creat una indústria valorada en diversos centenars de milions de dòlars.

En un món en què les tecnologies de la informació, els productes electrònics de consum, entreteniment i telecomunicacions convergixen en la incorporació de tecnologies cada vegada més sofisticades i la necessitat d´estàndards actualitzats, MPEG proporciona un mecanisme segur per a disposar dels últims resultats en investigació d´estàndards, promovent així la innovació en benefici de tots.

Més informació en la web oficial.