Published On: 20 de abril de 2015Categories: Uncategorized

17th Congress of the International Headache Society

El Palau de Congressos de València acull del 14 al 17 de Maig el 17th Congress of the International Headache Society (IHC 2015) Seguint la tradició de congressos anteriors, esta trobada és una excel·lent oportunitat per a aprendre sobre nous desenvolupaments en la...

El Palau de Congressos de València acull del 14 al 17 de Maig el 17th Congress of the International Headache Society (IHC 2015)

Seguint la tradició de congressos anteriors, esta trobada és una excel·lent oportunitat per a aprendre sobre nous desenvolupaments en la ciència de la medicina de les cefalees, per a reunir-se amb vells col·legues i fer nous amics. 

Cada congrés IHS oferix als participants distintes oportunitats per a la difusió, discussió i debat de nous avances metges, tractaments i atenció al pacient amb mal de cap. IHC 2015 inclourà simposis satèl·lit, sessions científiques i pedagògiques, debats i molt més. Tot ells amb la participació d´experts internacionals. Una oportunitat única per a aprendre a intercanviar noves idees amb col·legues de tot el món. 

Els assistents a més es beneficiaran d´un fòrum educatiu sense precedents, on aprendran sobre els descobriments més recents, i les tècniques innovadores per a disminuir el dolor i el patiment causats per dolors de cap. 

Per a més informació, visite la web oficial.