Published On: 18 de maig de 2015Categories: Uncategorized

2º Congrés Nacional de Cios

El Palau de Congressos de València acull un interessant congrés promogut per l´Associació per al Progrés de la Direcció (APD) que es centra en la transformació de la figura del CIO (Chief Information Officer) en CiiO, incloent la "innovació" en la funció...

El Palau de Congressos de València acull un interessant congrés promogut per l´Associació per al Progrés de la Direcció (APD) que es centra en la transformació de la figura del CIO (Chief Information Officer) en CiiO, incloent la “innovació” en la funció d´este líder estratègic que permeta millorar l´e ciencia de l´empresa i la construcció de nous negocis per a la mateixa. 

En aquest segon Congrés Nacional de CIOs, es pretén identi car algunes claus per a arribar a eixa situació, assenyalant quines són les funcions que aporten més valor a l´empresa, sense oblidar-se del seu dia a dia actual. Atorgar o assumir un paper de Promotor de Negoci, convertint-se en líder estratègic i company del GALL en el disseny del futur, passa necessàriament perquè este assumisca el paper que la tecnologia i, en conseqüència, el director de la mateixa ha de jugar.

Un acte a tindre en compte per a conéixer el que ve, les tendències a mitjà i llarg termini, com serà la tecnologia i com esta canviarà la forma de fer en les empreses i en la societat.

Més informació i inscripcions en la web oficial.