Published On: 2 de Juliol de 2018Categories: Corporatiu

Vint anys construint junts

L'espectacular arquitectura i funcional disseny del Palau de Congressos de València, van servir de germen per a la transformació urbana d'una de les principals vies d'accés, convertint-se ràpidament en la principal seu de grans reunions en la ciutat.

El 2 de juliol de 1998 naixia un de les icones de la nova València. L’espectacular arquitectura i funcional disseny del Palau de Congressos de València, van servir de germen per a la transformació urbana d’una de les principals vies d’accés a València convertint-se ràpidament en la principal seu de grans reunions en la ciutat.

Al llarg d’estos anys l’edifici ha anat evolucionant per a adequar-se a les noves necessitats del client. Entre els grans reptes a què ha hagut d’enfrontar-se, es troben l’elevada oferta de seus i la transformació tecnològica del sector. La resposta en ambdós casos ha sigut la diferenciació, sent pioners en la producció d’esdeveniments a través d’un equip humà professional que oferix un servei “llave en mano”, i incorporant els equipaments més avançats que permeten mantindre la seua posició de lideratge davant de la competencia.

La irrupció de l’era digital ha provocat un canvi en el model de negoci de tots els sectors, més encara en el turístic, i el Palau, gràcies a la flexibilitat del seu disseny, ha sabut donar resposta a tots els desafiaments socials i tecnològics. En l’actualitat, l’elevada capacitat d’intercanvi d’informació a través d’eines digitals per a compartir interessos professionals, no ha pogut disminuir la necessitat de trobada i networking en l’àmbit social, la qual cosa ha propiciat la generació d’esdeveniments híbrids que combinen els nous canals de comunicació amb el cara a cara.

Esta estratègia ha sigut fonamental en la millora continuada del recinte que, després de 20 anys d’història, ha acollit a més de dos milions de persones i un total de 2.700 esdeveniments. Esta activitat ha generat 1.100 milions d’euros i dos milions de pernoctacions, la qual cosa contribuïx a generar riquesa en l’àmbit empresarial i a la millora de la marca València com a destinació turística internacional de prestigi.