Published On: 9 de gener de 2020Categories: Corporatiu

2020, un any que promet

Arranquem amb 33 congressos i convencions confirmats, que generaran unes 66.000 pernoctacions a València

L’agenda de 2020 manté un fort caràcter internacional i atraurà a especialistes en àmbits multidisciplinaris. 

L’any passat ens va deixar fites que difícilment esborrarem de la nostra memòria i excel·lents resultats econòmics que van posar el fermall d’or a dotze mesos d’intens i apassionat treball en el Palau de Congressos de València. Enlairament internacional, gran impacte econòmic i social per a la ciutat, espectacular augment de la nostra activitat … Estes i moltes més frases retrunyien en el nostre edifici abans de tancar l’exercici. I el millor és que ho continuen fent, perquè… enguany promet!

El recentment estrenat 2020 porta, de moment, 33 convencions i congressos en agenda, que generaran un significatiu impacte per a la ciutat, prop de 66.000 pernoctacions. Sense oblidar el fort caràcter internacional que caracteritzarà als participants. I acabem de començar l’any! Este falaguer escenari, gràcies a l’intens treball del nostre equip, suposarà nous desafiaments. I és que, sense afectar l’activitat, durem a terme el canvi de butaques i moquetes, que convertiran els auditoris principals en el perfecte marc per a acollir nous esdeveniments.

Els congressos mèdics tornaran a ser gruixut de la nostra activitat, sent els més multitudinaris: l’International Congress on Neuromuscular Diseases i el Congrés de la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària, amb 1.500 i 2.500 assistents respectivament. Però també serem testimonis d’importants cites en altres àmbits molt diferents, com el DVB World 2020 sobre la revolució tecnològica de la televisió digital; la 6th International Conference on Food Oral Processing (FOP), sobre el procés de l’alimentació, el HR Congress, centrat en recursos humans; o l’europeu BILT, que incidirà en la tecnologia digital aplicada a l’arquitectura.

Estos són només alguns dels congressos més destacats dels quals podràs gaudir enguany en el nostre edifici. T’agradaria veure tots els esdeveniments de 2020? Ací