Published On: 5 de febrer de 2016Categories: Uncategorized

21º Reunió anual de la Societat Espanyola d´Urgències en Pediatria

El palau valencià rep el pròxim mes d´abril la 21a Reunió d´Urgències Pediàtriques. AMb el lema "Caminando juntos" l´organització ha estructurat les activitats científiques considerant que a més dels membres de SEUP també tenen cabuda tots aquells sanitaris...

El palau valencià rep el pròxim mes d´abril la 21a Reunió d´Urgències Pediàtriques. AMb el lema “Caminando juntos” l´organització ha estructurat les activitats científiques considerant que a més dels membres de SEUP també tenen cabuda tots aquells sanitaris que atenen al xiquet en urgències com són els companys d´Atenció Primaria/Extrahospitalaria, els Servicis d´Emergències Mediques, els de Vigilància Intensiva Pediàtrics, infermeria i “els residents”

Conscients de la necessitat d´actualitzar coneixements degut als ràpids canvis socials que provoquen l´ampliació de noves competències i habilitats, en esta 21a Reunió s´ha buscat compaginar les sessions magistrals amb múltiples tallers eminentment pràctics, reunions amb l´expert i taules redones específiques per a residents i infermeria així com activitats en què els “seniors” aportaran la saviesa que ha fet gran a la Societat Espanyola d´Urgències de Pediatria.

Més informació en la web oficial