Published On: 20 de juny de 2014Categories: Uncategorized

21st International Meeting on Advanced Spine Techniques (IMAST)

El Palau de Congressos de València acull del 16 al 19 de juliol la 21st International Meeting on Advanced Spine Techniques. Un dels majors esdeveniments a nivell mundial sobre tècniques quirúrgiques avançades en columna vertebral. L´IMAST reunix en un fòrum...

El Palau de Congressos de València acull del 16 al 19 de juliol la 21st International Meeting on Advanced Spine Techniques. Un dels majors esdeveniments a nivell mundial sobre tècniques quirúrgiques avançades en columna vertebral.

L´IMAST reunix en un fòrum internacional als principals especialistes en cirurgia de columna, presenta les investigacions més innovadora i les tecnologies més avançades en columna vertebral. Durant tres dies, cirurgians de tot el món es donaran cita a València per a discutir, debatre i presentar els últims avanços amb l´objectiu principal de millorar l´atenció al pacient.

Quant al programa del curs, destaquen els elements següents: -temes centrats en noves i avançades tècniques en el tractament de l´escoliosi, traumes, tumors i malalties degeneratives; actualitzacions en tecnologia de la columna vertebral, reemplaçaments de nucli i productes biològics; èmfasi en patologies cervical i lumbar; tumor, trauma, infecció i yatrogénico; deformitat pediàtrica i adulta; formats interactius, incloent taules redones amb experts, debats i conferències amb prestigiosos professors; 160 articles científics i E-pósters; 40 exposicions i tallers; comunicacions de 4 i 2 minuts de duració formació acreditada contínua.

Per a més informació, visite la web oficial.