Published On: 14 de novembre de 2016Categories: Uncategorized

2nd International BPW Spain Connecting Plus

El Palau de Congressos de València acull els dies 1 i 2 de desembre el 2nd International BPW Spain Connecting Plus, organitzat per la Federació d´Empresàries i Profesionales-BPW SPAIN.Aquest organisme treballa per a fomentar la sororitat, la solidaritat i...

El Palau de Congressos de València acull els dies 1 i 2 de desembre el 2nd International BPW Spain Connecting Plus, organitzat per la Federació d´Empresàries i Profesionales-BPW SPAIN.

Aquest organisme treballa per a fomentar la sororitat, la solidaritat i l´apoderament professional de les Empresàries i Professionals, capacitant el potencial professional i el lideratge, recolzant a les dones per a aconseguir llocs de presa de decisions, i liderant un lobby que impulse la igualtat d´oportunitats.

La conferència s´articula en dos dies d´intervencions de distints ponents internacionals de grandíssim nivell entre els que es troben Alan B. Krueger, exassessor i Cap del gabinet econòmic d´Obama; Saskia Sassen, Professora de Sociologia de la Columbia University i Príncep d´Astúries en Ciències Socials en 2013; o Hervé Falciani, l´informàtic que va traure del banc privat suís HSBC la major llista d´evasores fiscals de la història i actual col·laborador del Govern Espanyol en matèria de justícia; per anomenar alguns.

Amb el títol ´Desafiaments del Segle XXI. Mirades interdisciplinàries´, es confrontaran distints models de negoci d´èxit i enfocaments de coneixement per a crear un espai de debat sobre la realitat empresarial i professional dels participants.

Més informació en inscripcions en la web oficial.