Published On: 22 de novembre de 2022Categories: Corporatiu

3, 2, 1… Estrenem vídeo corporatiu! I tu, com et sents quan vens al Palau de Congressos de València?

Veuràs en esta nova peça audiovisual, que cada detall reflecteix el que som i com hem canviat, innovant i adaptant-nos a la nova societat que ens envolta.

VEURE EL VÍDEO

 

“He aprés que la gent oblidarà el que vas dir, la qual cosa vas fer, però mai oblidarà el que li vas fer sentir”. Maya Angelou (escriptora i poetessa estatunidenca) va encunyar aquesta frase que ha definit la narrativa i la manera de construir els relats actualment.
De fet, està demostrat que, actualment, les comunicacions de caràcter emocional compten amb fins a un 40% de record superior a les racionals, ja que connecten amb la part del cervell que els humans som menys capaços de controlar.

Ens trobem en l’Era de l’Experiència
Veuràs en aquesta nova peça audiovisual, que cada detall reflecteix el que som i com hem canviat, innovant i adaptant-nos a la nova societat que ens envolta.
Projectem la veu en primera persona, amb un to pròxim. Volem que sigueu autèntics protagonistes de la història, de la teua història. Volem que gaudis d’una experiència d’ús única, innovadora i senzilla. Per això, el nostre eix de comunicació és: UNEXPECTED EXPERIENCES. Aquestes paraules marquen la personalitat d’aquest audiovisual el focus d’atenció del qual se centra en com et fem sentir en entrar en el Palau i les experiències que pots viure en ell.
Inesperat en la seua forma, carismàtic i transmissor d’emocions. Així és el nou vídeo del Palau de Congressos de València que, a través de la veu d’una carismàtica dona, et conta el que necessites i com pots generar experiències úniques en la nostra seu. La teua seu.

Sentir. Sens dubte, sentir.
Volem quedar-nos sense paraules per a omplir-nos d’experiències.
Palau de Congressos de València.
Unexpected Experiences.