Published On: 11 de abril de 2016Categories: Uncategorized

3º Premium Day-Congrés d´implante-pròtesi integrada

El Palau de congressos de València acull del 30 de juny al 2 de juliol el 3r Premium Day - Congrés Internacional d´implante-pròtesi integrada i, com en edicions anteriors, està destinat a oferir formació professional i desenvolupament per a tots els operadors del...

El Palau de congressos de València acull del 30 de juny al 2 de juliol el 3r Premium Day – Congrés Internacional d´implante-pròtesi integrada i, com en edicions anteriors, està destinat a oferir formació professional i desenvolupament per a tots els operadors del sector dental, amb sessions científiques dedicades a higienistes, tècnics i professionals dentals.

A més, es dedica un ampli espai en el programa a les possibilitats reals que oferixen les noves tecnologies, amb especial èmfasi a les tècniques de cirurgia guiades per imatge. També tindran el seu espai aspectes com la pràctica clínica, la morfologia dels nous implantes, abordatges nous en els protocols que s´han de seguir en els distints tractaments, i tot això alineat amb la innovació que guia la investigació i el desenrotllament de nous productes de Sweden & Martina.

Més informacióa a la web oficial.