Published On: 18 de juny de 2014Categories: Uncategorized

37th International Conference on High Energy Physics (ICHEP)

El Palau de congressos de València acollirà la 37th International Conference on High Energy Physics (ICHEP) del 2 al 9 de juliol de 2014. Serà la primera vegada que aquest congrés internacional se celebra a Espanya, sent el nostre país un dels tretze membres...

El Palau de congressos de València acollirà la 37th International Conference on High Energy Physics (ICHEP) del 2 al 9 de juliol de 2014.

Serà la primera vegada que aquest congrés internacional se celebra a Espanya, sent el nostre país un dels tretze membres fundadors de la International Unió of Puré and Applied Physics (IUPAP) fundada en 1922.

A propòsit de la seua estructura ICHEP són una sèrie de conferències internacionals organitzades per la Comissió C11 de la IUPAP. Se celebra cada dos anys des de fa més de 50 anys i és la conferència de referència de la física de partícules en la què es presenten a nivell internacional els resultats més rellevants de les últimes investigacions.

El congrés es desenvoluparà en sessions paral·leles i plenàries, exposició de cartells centrats en el treball i els resultats dels jóvens estudiants de doctorat; així com dos sessions especials complementàries als tallers en commemoració del 60 é aniversari del CERN. La primera d´elles tractarà sobre l´impacte tecnològic i social d´esta institució, mentres que la segona se centrarà en els seus resultats científics.

El Congrés també inclourà diverses exposicions d´art entre les que podem destacar la galeria fotogràfica “Women in Science 1830-2000” i “Women in Physics in the Palestinian Territories”.

Per a més informació, visiteu la web oficial.