Published On: 5 de gener de 2016Categories: Uncategorized

3rd Biomarker Meeting: Personalized Reproductive Medicine

El Palau de congressos de València acollirà la 3a edició de la reunió "Biomarker Meeting: Personalized Reproductive Medicine; Biomarkers for the Assessment of Ovarian Reserve, Gametes, Embryos, Endometrium and Pregnancy" els dies 7, 8 i 9 d´abril de...

El Palau de congressos de València acollirà la 3a edició de la reunió “Biomarker Meeting: Personalized Reproductive Medicine; Biomarkers for the Assessment of Ovarian Reserve, Gametes, Embryos, Endometrium and Pregnancy” els dies 7, 8 i 9 d´abril de 2016.

L´objectiu de la reunió és concretar en quin estat es troba el camp de la reproducció humana, i els més recents desenvolupamentes en medicina personalitzada.

S´informarà els participants de les existents i ràpids avanços en l´àrea del diagnòstic [secuenciació genòmica profunda, transcriptòmica, proteòmica i metabolòmica], que puguen ajudar a avaluar millor la reserva ovàrica, gàmetes, embrions i l´endometri a fi d´incrementar l´èxit dels procediments clínics.

També es parlarà de les implicacions patològiques i els biomarcadors implicats en cadascú d´aquestos processos i seran analitzats cuidadosament

Més informació en la web oficial.