Published On: 10 de abril de 2017Categories: Sense categoritzar

40th Annual Congress of the European Accounting Association

El 40th Annual Congress of the European Accounting Association, serà organitzat per la Universitat de València del 10 al 12 de Maig de 2017.D´una banda, l´esdeveniment tindrà lloc al Palau de Congressos de València i en dos hotels adjacents, el Sorolla Palace i...

El 40th Annual Congress of the European Accounting Association, serà organitzat per la Universitat de València del 10 al 12 de Maig de 2017.

D´una banda, l´esdeveniment tindrà lloc al Palau de Congressos de València i en dos hotels adjacents, el Sorolla Palace i el Meliá València i per altra banda, el Col·loqui Doctoral se celebrarà del 6-9 de maig de 2017 en el Parador El Saler, situat en la reserva natural de l´Albufera.

El patrimoni natural de l´Albufera inclou un bosc de pins mediterranis, situat entre una llacuna d´aigua dolça i el mar, a 18 Km al sud del centre de la ciutat de València.

A més, enguany, tenen lloc: la celebració de la 40 edició d´este congrés i la commemoració del 50 Aniversari de la Facultat d´Econòmiques de la Universitat de València. 

Més informació açí