Published On: 12 de Juliol de 2012Categories: Sense categoritzar

40th International Conference on Coordination Chemistry

La 40th International Conference on Coordination Chemistry (ICCC40) , tindrà lloc al Palau de Congressos de València del 9 al 13 de setembre de 2012. ICCC és, en l´actualitat, la major reunió del camp de la química. Des dels seus inicis en 1950 s´ha convertit en...

La 40th International Conference on Coordination Chemistry (ICCC40) , tindrà lloc al Palau de Congressos de València del 9 al 13 de setembre de 2012. ICCC és, en l´actualitat, la major reunió del camp de la química. Des dels seus inicis en 1950 s´ha convertit en una cita imprescindible per a la posada en comú dels últims avanços en l´àrea de la química.

El Palau de Congressos de València serà la primera seu europea en què se celebra esta reunió internacional des de l´any 2002 i l´organització espera atraure a més d´un miler de participants de totes parts del món per a discutir sobre la importància de la nanociencia molecular, el disseny de components per a energia i aplicacions mediambientals, o l´ús de metalls o disseny de proteïnes en medicina.

8 conferenciants estrela i 72 ponents invitats presentaran els resultats de les seues últimes investigacions que es combinaran amb les 150 comunicacions breus i les 4 sessions de postllis que oferix el programa i que oferirà als participants l´oportunitat de compartir els seus més recents treballs.

Per a més informació visite la pàgina oficial.