Published On: 24 de febrer de 2021Categories: Congressos

El 43è Congrés Confederal d’UGT, presencial i en el nostre edifici

Baix el lema ‘Redvolución6.0’, reunirà 800 persones

Se celebrarà entre el 18 i 20 de maig

El Palau de Congressos de València serà escenari del 43è Congrés Confederal d’UGT en el qual, baix el lema ‘Redvolución6.0’, no sols aprovarà el pla d’acció de l’organització per als pròxims quatre anys, sinó que traslladarà a la societat els seus principals estendards de l’actualitat. I ho farà a través de sis eixos: l’ocupació, l’economia, l’Estat de Benestar; la societat, Europa i el diàleg.

El primer sindicat d’Espanya, un dels dos més representatius, amb 132 anys d’història, un milió d’afiliats i 90.000 delegats, ha triat el nostre edifici per a celebrar el seu congrés més important de l’any.

‘València ens semblava un enclavament perfecte i el Palau de Congressos de València és una instal·lació perfectament equipada per a albergar grans esdeveniments amb un gran nombre de participants, com és el nostre congrés. Està a l’altura de tots els requisits que necessitem per a celebrar-ho’.

‘La Covid-19 era una de les nostres preocupacions a l’hora de planificar-ho, i hem comprovat que el Palau està perfectament preparat per a desenvolupar el nostre esdeveniment amb total tranquil·litat i confiança quant a protocols, tant per a muntatge com per a ús, i amb tecnologia adequada per a garantir la ventilació durant el temps que dure el congrés’.

Són paraules de l’organitzador, qui aposta per la presencialitat de l’esdeveniment, que reunirà 800 persones, entre estrictes protocols que garantiran la seguretat del seu equip i els assistents.

El nostre edifici s’ha convertit en una de les seus referents en seguretat del país. Així ho avalen els clients que van celebrar els seus esdeveniments durant l’any passat, malgrat la pandèmia.

Per a més informació del congrés, ací.