Published On: 26 de octubre de 2021Categories: Corporatiu

5 opcions per a organitzar el programa social del teu esdeveniment a València

La ciutat del Túria i els seus voltants permeten variades activitats per a crear el programa social a la mesura de cada organitzador. Des del Palau de Congressos de València sabem que el programa social també és una part clau, que forma part de qualsevol congrés, ja que portarà als nostres assistents a recordar d'una forma o una altra l'experiència viscuda, més enllà d'haver complit les expectatives del programa científic de l'esdeveniment.

Després d’una jornada congressual sabem que és necessari buidar la ment, recarregar energia, passar temps amb companys i aprofitar els moments i racons que ofereix la ciutat de destí, la ciutat triada. València compta amb una gran oferta d’oci, de propostes i de llocs plens d’encant amb els quals completar el programa de cada esdeveniment, però la capital valenciana és molt més. València és històrica, és natural, és sostenible, és cultura, és Mediterrani, és gastronomia, és un capvespre únic, és un passeig arran de mar o una carrera pel llit del riu.

La ciutat del Túria i els seus voltants permeten variades activitats per a crear el programa social a la mesura de cada organitzador. Des del Palau de Congressos de València sabem que el programa social també és una part clau, que forma part de qualsevol congrés, ja que portarà als nostres assistents a recordar d’una forma o una altra l’experiència viscuda, més enllà d’haver complit les expectatives del programa científic de l’esdeveniment.

Per això, volem mostrar-vos diferents propostes i opcions per a planificar el temps d’oci.

 

Una opció saludable i sostenible

L’antic llit del riu Túria ofereix el “Circuit 5K Jardí del Túria”, una infraestructura esportiva específica per a la pràctica del running amb 5.731 metres d’especial traçat per a corredors. Un espai únic on poder organitzar una marxa solidària o una xicoteta competició entre els assistents, que gaudiran també d’un entorn verd en el centre de la ciutat.

 

Una opció cultural

València està plena de cultura, museus on viure l’art, edificis on perdre la noció del temps observant traços plens d’històries. Entre la gran quantitat d’opcions destaca el Museu de Belles arts on trobar obres del renaixement de Botticelli i l’impressionisme de Sorolla en un mateix espai, passant també per l’únic autoretrat universalment acceptat del barroc Diego Velázquez, autor de las Meninas.

 

Una opció històrica

En el Palau de Congressos de València de la mà de Visit València podem proposar i organitzar recorreguts per qualsevol punt de la història. Des de l’Imperi Romà del regnat d’Augusto on veure en el Museu Arqueològic de l’Almoina amb el fòrum romà o la cúria, passant pels banys de l’Almirall, edifici mudèjar, que data del segle XIV fins a la Llotja de la Seda, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO o les Torres de Serrano, monument emblemàtic de la nostra ciutat.

 

Una opció natural

I a només 10 km de la ciutat es pot trobar un paratge únic, on gaudir d’un capvespre de somni, passejos amb barca i desconnexió en majúscules, un lloc on trobar-se amb la naturalesa. Un oasi urbà envoltat d’arrossars i bosc: el Parc Natural de L’Albufera. Perquè des del Palau de Congressos de València volem que visques la part més sostenible i natural de la nostra ciutat.

 

Una opció gastronòmica

Si véns a València hi ha plats imprescindibles que has de provar. Estem segurs que durant el teu esdeveniment, gràcies a la nostra cuina, hauràs pogut conéixer part d’ella però per a viure una visita redona us proposarem opcions gastronòmiques com el esgarraet, la titaina o l’all i pebre que podràs assaborir en la zona del Cabanyal.

Perquè València té moltes opcions, aquestes són algunes de les quals et proposem hui, però tenim moltes més, opcions sostenibles, plans culturals per a viure en equip el vostre programa social, adaptades a cada horari i necessitat, gran quantitat d’emocions i experiències úniques que se sumaran al coneixement viscut en el nostre edifici.