Published On: 1 de Juliol de 2005Categories: Uncategorized

55é Congrés de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia

El Palau de Congressos de València serà la seu per a la pròxima celebració del 55é Congrés de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG), coincident amb el 2n Congrés Autonòmic de la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia (SVGG), per...

El Palau de Congressos de València serà la seu per a la pròxima celebració del 55é Congrés de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG), coincident amb el 2n Congrés Autonòmic de la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia (SVGG), per primera vegada en la història de la SEGG celebrat a la ciutat del Túria.

Igual que en edicions precedents, es tractarà d´un congrés caracteritzat per la seua elevada qualitat i una alta quota de participació de tots aquells involucrats en els àmbits clínic, social i biològic de l´atenció d´ancians.

En paraules de l´organització, a l´ambició de dotar d´una alta qualitat al programa científic, se suma el repte de celebrar este esdeveniment en una comunitat autònoma amb un baix nivell de desenrotllament de l´atenció geriàtrica especialitzada en els seus diferents àmbits i que compta amb una societat científica recentment reconstituïda.

La present edició s´empara davall el lema “La Atenció Integral a l´Ancià: Un repte de todos”. Este missatge arreplega l´essència de les més diverses disciplines i el seu factor més diferenciador, animant al diàleg i unió de tots els implicats en l´assistència als nostres majors.

Més informació en la web oficial