Published On: 27 de juny de 2011Categories: Uncategorized

5th International FEZA Conference

La Federation of European Zeolite Associations ha triat el Palau de Congressos de València com a seu per a la celebració del seu V Congrés Internacional (5th International FEZA Conference) que tindrà lloc del 3 al 7 de Julio.Les zeolites són materials porosos que...

La Federation of European Zeolite Associations ha triat el Palau de Congressos de València com a seu per a la celebració del seu V Congrés Internacional (5th International FEZA Conference) que tindrà lloc del 3 al 7 de Julio.

Les zeolites són materials porosos que s´usen com a catalitzadors en processos químics i la capacitat d´absorció de les quals els fa ser àmpliament usats per a la purificació de l´aigua, la producció de detergents químics i l´àrea de la medicina i l´agricultura.

També estan presents en processos nuclears per a separar químicament i recuperar el plutoni fisionable del combustible nuclear. El congrés se centrarà en temes com la síntesi de sòlids porosos, aplicacions avançades de catalización, absorció i separació de gasos i últims usos de les zeolites i materials semblants. Tot això davall el concepte general ´Innovaciones en zeolites i sòlids porosos”.

Pàgina web del congrés.