Published On: 25 de Juliol de 2012Categories: Uncategorized

800 experts en cirurgia i oncologia al Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València acollirà el 32é Congrés de la Societat Europea de Cirurgia Oncològica (ESSO en les seues sigles en anglés).Dissenyat per a promoure els més alts estàndards en cirurgia i tractament de pacients amb tumors sòlids, el programa...

El Palau de Congressos de València acollirà el 32é Congrés de la Societat Europea de Cirurgia Oncològica (ESSO en les seues sigles en anglés).

Dissenyat per a promoure els més alts estàndards en cirurgia i tractament de pacients amb tumors sòlids, el programa inclou sessions amb professionals de primer nivell que presentaran les últimes tendències i descobriments de cada àrea, així com, per petició popular, sessions de debat plenàries i ´Encuentros amb els expertos´ en format desdejuni.

Es reconeix així la important dels enfocaments multiprofesionales per a l´atenció dels pacients amb càncer. El nombre de sessions i d´experts involucrats ha augmentat per a esta edició. Amb una previsió de més de 800 delegats de 60 països diferents, i més de 100 experts líders en esta disciplina, el 32é ESSO Congress promet ser, no sols el més gran, sinó la més important reunió en cirurgia oncològica.

Visiteu la web oficial.