Published On: 9 de novembre de 2009Categories: Uncategorized

A tota velocitat pel Palau

Els principals pilots participants en les tres categories del campionat del món de motociclisme van celebrar el fi de festa Al Palau de Congressos de València.  Va ser l´escenari triat per a l´entrega dels guardons als guanyadors de cada categoria, i...

Els principals pilots participants en les tres categories del campionat del món de motociclisme van celebrar el fi de festa Al Palau de Congressos de València.  Va ser l´escenari triat per a l´entrega dels guardons als guanyadors de cada categoria, i on també es premia els pilots que han destacat per damunt de la resta al llarg de la temporada, com els de Rookie de l´Any, Rei de Poles o al Millor Constructor del Campionat del món.

L´italià Valentino Rossi, el qual va deixar la seua firma en el llibre de visitants il·lustres del Palau, fou el personatge més buscat de la nit i qui junt amb els espanyols Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa es va emportar els premis de la categoria reina, mentres que el japonés Hiroshi Aoyama i, el també espanyol, Julián Simón van arreplegar els seus trofeus com els millors pilots en 250 i 125 c.c., respectivament.

Una estora roja a les portes de l´edifici per la qual van desfilar els reis de les dos rodes i un auditori entregat van servir de colofó a la temporada de motociclisme. Com no podia ser d´una altra forma, la tecnologia també va estar present en l´escenari amb un complex muntatge de pantalles de plasma de més de 100 polzades que junt amb les pantalles de  van configurar un decorat únic per a una cerimònia retransmesa en directe a través de diverses televisions de tots el món.