Published On: 26 de octubre de 2009Categories: Uncategorized

Aecoc celebra al Palau la cimera anual sobre el consum

El Palau de Congressos de València es convertirà durant el 28 i 29 d´octubre en el punt de reunió de més de mil directius de la indústria i la distribució alimentària. Durant eixos dies se celebra el Congrés anual d´AECOC, l´Associació Espanyola de la...

El Palau de Congressos de València es convertirà durant el 28 i 29 d´octubre en el punt de reunió de més de mil directius de la indústria i la distribució alimentària. Durant eixos dies se celebra el Congrés anual d´AECOC, l´Associació Espanyola de la Codificació Comercial, el qual amb el lema Comprendre i superar la crisi, abordarà els temes de més actualitat per a un sector clau dins de la indústria espanyola i europea.

L´entorn econòmic, actuacions estratègiques en els temps de crisi, el sector agroalimentari com a motor de l´economia sostenible i la pròpia societat i la seua visió del consum, són alguns dels aspectes entorn dels quals giraren les conferències de la reunió. Entre els ponents cal destacar participants destacats del panorama nacional com l´exministre d´economia Miguel Boyer, el president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán o l´analista econòmic Carlos Rodríguez Braun. Del món del gran consum es podrà comptar amb les intervencions d´alts executius de gran empreses com Juan Roig, president de Mercadona, Fabrice Ducceschi, director General de Nutrexpa Aliments, Ignacio González, director comercial i de mercaderies de Carrefour o Pedro Ballvé, president de Campofrío. El punt de vista sobre la societat i el consum es podrà observar des de l´òptica del filòsof i sociòleg Gilles Lipovetsky, qui parlarà sobre comportaments de compra i nous valors emergents, així com del professor de l´IESE, José Luis Nueno, que abordarà el tema de les estratègies guanyadores d´inversió en comunicació en època de recessió.

Més informació del congrés: CONGRESO AECOC 2009