Published On: 7 de octubre de 2020Categories: Congressos

AECOC tria també enguany el nostre edifici per a celebrar el seu congrés

Es va desenvolupar de manera presencial, amb estrictes mesures de seguretat

Vos comptem els reptes als quals es va enfrontar l’equip

L’Associació d’Empreses de Fabricants i Distribuïdors (AECOC) va triar, un any més, al Palau de Congressos de València, per a celebrar el 22º Congreso AECOC de Frutas y Hortalizas que, en esta edició, s’ha convertit en un homenatge al sector hortofructícola pel seu paper clau durant la crisi del COVID-19. Però enguany l’esdeveniment ha estat diferent, inigualable, únic. A les exigències pròpies s’han sumat les de les circumstàncies actuals, a les quals l’equip i l’edifici s’han adaptat perfectament. Un dels principals reptes amb els quals ens trobem durant este procés va ser coordinar-nos amb el Comitè de gestió del risc Covid-19 de AECOC, la funció principal de la qual va ser vetllar per la correcta implementació del protocol de mesures de seguretat des de la preparació i realització fins al tancament de l’esdeveniment.

Des de fa diversos anys, AECOC tria el nostre edifici per a celebrar un dels seus esdeveniments més importants de l’any. Però l’edició de 2020 no l’oblidarem mai. Tampoc el seu director general, José María Bonmatí, a qui entrevistem durant la celebració de l’esdeveniment.

Enguany se’ns plantejava un repte comú: ser capaços d’organitzar un esdeveniment presencial, però garantint al màxim la seguretat de les i els assistents. I una vegada celebrat, el resultat ha estat molt satisfactori. És perfectament possible celebrar un esdeveniment presencial, amb les mesures de seguretat, mantenint un alt nivell en les conferències i en els moments de trobada entre els assistents.”

Són molts els anys que coneixem a AECOC. Sabem quines són les seues necessitats, qualitats i manera de treballar. Però encara que hi haja una simbiosi entre el seu equip i el nostre, cada edició del seu congrés és diferent, amb uns objectius i demandes que evolucionen amb el pas del temps.

Per a nosaltres, cada esdeveniment que se celebra actualment en el nostre edifici és un autèntic desafiament, que ens impulsa a seguir endavant, construint-los per a aconseguir rellançar el turisme de reunions.

Anem pel pròxim!