Published On: 27 de febrer de 2024Categories: Uncategorized

Agenda de concerts en el Palau de Congressos de València

Vols saber quals seran els pròxims concerts en el Palau de Congressos de València? Apunta!

El Palau de Congressos de València es complau a anunciar una sèrie de concerts que delectaran als amants de la música en els pròxims mesos. Preparen-se per a viure experiències inoblidables amb artistes de renom internacional!

9 de març – Ismael Serrano: “La Cançó de La nostra Vida”

El reconegut cantautor espanyol Ismael Serrano arriba a l’escenari el 9 de març. Amb un repertori que abasta dècades, Serrano ens portarà a un viatge a través de “La Cançó de La nostra Vida”. Una oportunitat única per a gaudir de les seues lletres profundes i melodies captivadores.

23 de març – Al Bano

El cantant italià Al Bano promet una bonica nit el 23 de març. Amb la seua inconfusible veu i una carrera que abasta diverses dècades, Al Bano captivarà al públic amb els seus èxits inoblidables. Una vetlada perfecta per als amants de la música romàntica.

3 d’abril – Concert de Valery Meladze

Valery Meladze, el cantant i compositor, es presenta el 3 d’abril en el Palau de Congressos de València. Amb el seu estil únic i una mescla de gèneres, Meladze oferirà un espectacle que fusiona la música pop i la balada romàntica.

27 d’abril – Sergio Dalma

Sergio Dalma, la icona de la música espanyola, il·luminarà l’escenari el 27 d’abril amb la seua inconfusible veu. Amb un repertori que abasta èxits atemporals, Dalma ens convida a una vetlada plena d’emoció i melodies que perduren en el temps.

La combinació de talent internacional, acústica de qualitat i un entorn únic fa que cada concert siga una experiència inigualable. No et perdes l’oportunitat de ser part d’aquests moments màgics en el Palau de Congressos de València!

Més informació ací