Published On: 8 de maig de 2019Categories: Corporatiu

T’agradaria saber quins són els nostres punts forts?

Hem analitzat els últims estudis de les associacions internacionals del sector congressual ICCA i UIA i et comptem per què ens valoren especialment els clients.

T’animem a descobrir quins són els nostres punts forts, segons els últims estudis de les associacions internacionals ICCA i UIA

     1.L’equip de Palacio, amb més de 20 anys d’experiència en el sector, acompanyem a l’ambaixador en TOT el procés de presentació de candidatures, un competitiu procés en el qual diferents ciutats competeixen per aconseguir el congrés en joc, i que requereix un profund coneixement del mercat per a realitzar la millor presentació. Oferim consell i suport professional per a la creació del document de candidatura, presentacions i dossiers requerits.

     2.Som interlocutors des del principi fins que finalitza la presentació de la candidatura, amb l’objectiu de donar-li als nostres clients les màximes facilitats. Centralitzem els contactes en les fases inicials del procés, col·laborem en la negociació amb els hotels i posem en contacte als nostres clients amb el Convention Bureau que, al mateix temps, proporcionarà assistència en el viatge per a la presentació de la candidatura, realitzarà la presentació de la ciutat i actuarà com a suport en la logística de la visita d’inspecció: visita a la seu, hotels i opcions per al programa social.

      3.Més sales paral·leles. Recentment hem remodelat dos de les nostres sales per a adaptar-les a les necessitats actuals dels clients, que cada vegada demanden més sales paral·leles i amb possibilitat de reunir-se de forma simultània. Estos espais destaquen actualment per la seua versatilitat. Si sumem els nostres espais als quals ofereixen els hotels del nostre voltant, el client pot optar a un total de 50 sales paral·leles.

     4.Disposem de multitud d’espais susceptibles de personalització, amb l’objectiu que les empreses puguen augmentar la seua visibilitat i rendibilitzar el congrés. Estes opcions són avantatjoses per ambdós parts: per a l’organitzador constitueixen una font addicional d’ingressos repecte als quals rep pels canals habituals, i per al patrocinador suposa una major presència en l’esdeveniment. Coneix totes les possibilitats de patrocini en el dossier de patrocini