Published On: 27 de maig de 2019Categories: Sense categoritzar

T’agradaria ser el nostre ambaixador?

Et convidem a formar part del nostre club de grans valencians, en el qualmés de 600 persones contribueixen al prestigi internacional de València atraient congressos de tot el món.

Si vols formar part del Club d’Ambaixadors del Palau, estàs convidat. Descobreix el que significa ser ambaixador i converteix-te en un d’ells

Què és ser ambaixador del Palau de Congressos?

‘Ens agrada contribuir al desenvolupament econòmic i social de València, fer d’ella un lloc viu en continu moviment’.

‘Ens sentim molt orgullosos que València siga cada vegada major, de formar part d’una cosa tan gran’.

Així descriuen alguns dels professionals valencians què significa per a ells ser ambaixador. Per a nosaltres, ser ambaixadorés convertir-se en part de la família del Palau que contribueix a la captació de granses deveniments per a València, generant un important impacte econòmic i convertint la ciutat en referent en l’àmbit congressual.

Si eres un expert en el teu sector i t’agradaria estar en la nostra comunitat de més de 600 ambaixadors, formada per científics, metges, professors o professionals de reconegut prestigi nacional i internacional compromesos amb València, éste és el teu lloc. A més, un congrés és un projecte de gran repercussió científica o acadèmica que t’aportarà prestigie professional i notorietat per a la institució a la qual pertanys.

Nosaltres t’ajudarem des del principi i t’assessorarem tant en la presentació de candidatures, com en la interlocució amb la resta d’agents que intervenen en el procés (hotels, Oficina de congressos, …). Entra en el nostre dossier d’ambaixadors i descobreix més detalls.

Sigues protagonista d’una experiència altament gratificant. Pots comprovar-ho en este vídeo.

T’esperem!