Published On: 24 de maig de 2012Categories: Uncategorized

Aplega a València el 3r Campionat Nacional de Càlcul ALOHA

Més de mil persones assistiran al 3er Campionat Nacional de Càlcul ALOHA que es celebrarà el proper dissabte 2 de juny, a les 16 hores, al Palau de congressos de València. Més d´un miler de persones, entre les que es troben els 265 participants, han...

Més de mil persones assistiran al 3er Campionat Nacional de Càlcul ALOHA que es celebrarà el proper dissabte 2 de juny, a les 16 hores, al Palau de congressos de València.

Més d´un miler de persones, entre les que es troben els 265 participants, han confirmat la seua assistència a este esdeveniment. Tots els aspirants al títol de Campió Nacional de Càlcul ALOHA compten amb edats compreses entre els 5 i els 13 anys d´edat i són alumnes del programa de desenvolupament mental ALOHA Mental Arithmetic, que ja cursen 5.000 alumnes de tot el territori nacional.

Per a ser un dels guanyadors del concurs els xiquets i xiquetes hauran de resoldre fins a 70 operacions aritmètiques en un màxim de 5 minuts. Per a realitzar la prova, els participants poden utilitzar com a únics instruments l´àbac o el càlcul mental.

En esta edició del Campionat Nacional destaca la presència dels Campions Mundials de Càlcul ALOHA, Ronit i Samir Motwani, de 10 i 11 anys d´edat respectivament, que realitzaran una demostració de càlcul davant de tots els assistents.

A més de l´exhibició dels dos germans, els assistents al Campionat Nacional gaudiran de diferents activitats d´entreteniment: manualitats, il·lusions òptiques, un taller de creativitat de la mà d´Eurekakids, marca especialitzada en joguets educatius,… L´acte estarà presentat per Jordi Cruz, el que va ser presentador de les 7 primeres temporades del programa de tv Art Attack, de Disney Channel.

Visita la pàgina oficial