Published On: 13 de novembre de 2019Categories: Corporatiu

L’App Our City our Energy t’acosta el nostre compromís amb la sostenibilitat

En línia amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i gràcies a les iniciatives sostenibles implementades, hem obtingut uns eficients resultats de consum energètic. Descarrega't l'eina en línia Our City our Energy impulsada per l’Ajuntament de València, i accedeix a totes les dades.

Vols saber quin és el resultat de la nostra política de consum energètic?

En línia amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i gràcies a les iniciatives sostenibles implementades, hem obtingut uns eficients resultats de consum energètic.

Ara és possible rebre informació sobre els consums i despeses d’energia i aigua en el Palau de Congressos i la resta de punts de consum local dependents de l’Ajuntament i la seua evolució en els últims anys, gràcies a l’App Our City our Energy (La nostra ciutat la nostra Energia) a través del mòbil.

Esta aplicació és un aparador que mostra la transcendència que té l’aplicació de mesures sostenibles i la seua evolució en els últims anys i promou el compromís públic i ciutadà amb els problemes col·lectius de forma transparent i accessible.

T’avancem algunes claus del resultat de la nostra gestió: mentre en 2019 es preveu un augment d’activitat del 31,8%, el consum total (electricitat, aigua, gas, …) ho farà en un 5,5%. O, centrant-nos en la variació del consum elèctric, mentre este ha ascendit en un 3,8% des de l’any 2015, la nostra activitat s’ha incrementat en un 24,5%.

Estes dades avalen l’eficàcia de les nombroses inversions sostenibles aplicades, les quals suposen un 40% sobre el total de les inversions realitzades en l’edifici, que han permés una gestió responsable dels recursos i una reducció de l’impacte ambiental de la nostra activitat. Estes iniciatives estan fonamentades en els Objectius de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible entre els quals es troben:  garantir l’accés a una energia assequible i no contaminant, aconseguir que les ciutats siguen sostenibles, adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes, garantir modalitats de consum i producció sostenibles o invertir en infraestructura per a aconseguir un desenvolupament sostenible.

Descarrega’t l’eina en línia Our City our Energy impulsada per l’Ajuntament de València, i accedeix a totes les dades. Si vols conéixer de prop el projecte (Our City our Energy), pots visitar la web.