Published On: 6 de setembre de 2011Categories: Uncategorized

Artistes internacionals: Rapahel, Michael Nyman i el Llac dels cignes sobre gel

Després del seu tour mundial ´Raphael, 50 años después´, amb més de 50 concerts i 375.000 espectadors, l´artista torna als escenaris amb este nou projecte: ´Te llevo en el corazón´, un gran tribut a la música popular d´Amèrica Llatina i els seus èxits de...

Després del seu tour mundial ´Raphael, 50 años después´, amb més de 50 concerts i 375.000 espectadors, l´artista torna als escenaris amb este nou projecte: ´Te llevo en el corazón´, un gran tribut a la música popular d´Amèrica Llatina i els seus èxits de sempre.

Venda de localitats

Y en octubre, el galardonat pianista britànic Michale Nymann, conegut principalmente per ser l´autor de la banda sonora de la pel·lícula El Piano, de la qual es van vendre 3 mil·lions de còpies, cel·lebrarà un únic concert en el nostre auditori principal. Una oportunitat única per a vore en acció a un dels compositors més innovadors, sense oblidar les seues facetes com a fotògraf, director i musicòleg.

Venda de localitats

Del 9 al 3 de novembre arriva al Palau de Congressos de València la nova i sorprenent versió teatral sobre gel del ballet “El llac dels cignes” de la mà de la companyía teatral “The Imperial Ice Stars”.

Un espectacle per a tots els públics amb una última gira que es va estrenar al prestigiós teatre Royal Albert Hall de Londres. Els seus productors estan entre els millors del mòn i entre els 21 esportistes que composen el grup artístic sumen més de 250 medalles com a patinadors professionales. Una experiència única que alguns ja denominen com el nou gènere “teatre sobre gel”: triples volantins, espirals mortals i espectaculars elevacions a alta velocitat.

Venda de localitats