Published On: 21 de juny de 2010Categories: Uncategorized

Biòlegs internacionals es donen cita a València per participar en dos events

Més de 1500 investigadors es reuniran Al Palau de Congressos de València per a participar de forma consecutiva en dos congressos  sobre biologia. El primer d´ells de caràcter europeu serà el XVII Congrés de la Federació Europea de Societats de Biologia...

Més de 1500 investigadors es reuniran Al Palau de Congressos de València per a participar de forma consecutiva en dos congressos  sobre biologia. El primer d´ells de caràcter europeu serà el XVII Congrés de la Federació Europea de Societats de Biologia Vegetal, mentres que el següent esdeveniment serà la  X Reunió de Biologia Molecular de Plantes (X RBMP).
En ambdós esdeveniments coincidiran tots els investigadors interessats en l´estudi de les plantes utilitzant una aproximació genètica i molecular.
L´elecció de la mateixa seu per a les reunions permet durant dia i mig que report avantatges de distint orde, com poder comptar amb quatre conferències plenàries impartides per científics europeus, i oferir tarifes especials per als assistents a les dos reunions, convertint-les en fòrum d´exposició i discussió dels resultats més recents en els laboratoris de biologia vegetal amb aproximacions moleculars.