Published On: 1 de Juliol de 2007Categories: Uncategorized

Buenafuente des del Palau

Un dels auditoris principals del Palau de Congressos esdevingué per uns dies el plató d´excepció del programa Buenafuente d´Antena 3. L´humorista català Andreu Buenafuente realitzà durant tres dies consecutius el seu particular show nocturn que va comptar amb...

Un dels auditoris principals del Palau de Congressos esdevingué per uns dies el plató d´excepció del programa Buenafuente d´Antena 3.

L´humorista català Andreu Buenafuente realitzà durant tres dies consecutius el seu particular show nocturn que va comptar amb la presència de Nuria Roca,Ximo Bayo,Antonio Carmona o Coti com a convidats especials. L´esdeveniment suposà un gran desplegament tècnic i humà.Més de 70 persones entre guionistes, tècnics, personal d´attrezzo, maquillatge, actors, etc., i diverses unitats mòbils de televisió aconseguiren que durant una setmana el Palau de Congressos es convertira en el nou plató de Buenafuente.

El decorat fou una rèplica del que habitualment utilitza el programa en el seu lloc de gravació a Barcelona tot i que aquesta vegada comptava amb alguns retocs valencians. El programa Buenafuente ha comptat sempre amb el suport de l´audiència valenciana, i la Comunitat Valenciana és la segona en el rànquing d´audiència, només superada per Catalunya.