Published On: 12 de març de 2024Categories: Congressos

buildingSMART International Summit arriba a València, del 12 al 15 de març

"Aconseguir objectius de sostenibilitat amb openBIM”

buildingSMART és l’organisme mundial del sector de la construcció que impulsa la transformació digital del sector dels actius construïts.

Sota el lema “Aconseguir objectius de sostenibilitat amb openBIM”, la Cimera Internacional buildingSMART té lloc en el Palau de Congressos de València, del 12 al 15 de març de 2024. Aquest cim mundial connecta a professionals de la indústria dedicats a garantir que els estàndards oberts contribuïsquen a un entorn construït més sostenible. El cim explora les formes en què els fluxos de treball digitals oberts poden establir les bases per a complir les metes i objectius de sostenibilitat.

“A mesura que augmenta la demanda de normes obertes, els governs, els organismes reguladors i els clients reconeixen cada vegada més la necessitat d’adoptar openBIM, per a garantir un intercanvi d’informació sense fissures al llarg de tota la cadena de valor. A mesura que el món s’esforça per augmentar l’eficiència i la sostenibilitat del disseny, la construcció i el funcionament d’edificis i infraestructures, aquest cim se centrarà en garantir que openBIM es trobe en el centre d’una millor manera de treballar”, traslladen des de l’organització.

Aquest esdeveniment del sector pretén avançar en alguns dels temes més importants de l’actualitat, com els bessons digitals, la gestió d’actius i els entorns de dades connectades. A més, les persones que assistisquen a l’esdeveniment, poden gaudir de l’ambient de falles, la festa popular de València, amb múltiples activitats.

La Cimera internacional sobre normes buildingSMART acull a professionals de diverses disciplines del sector de la construcció, entre els quals s’inclouen: Arquitectes, Enginyers, Directors de construcció, Directors de projecte, Especialistes en BIM, Proveïdors i desenvolupadors de programari, Consultors, Contractistes, Fabricadors de productes, Governs, Propietaris d’actius, Responsables polítics, Investigadors, Estudiants i Defensors de la sostenibilitat.

Més informació sobre buildingSMART International ací