Published On: 18 de octubre de 2010Categories: Uncategorized

Bunbury i Loquillo en la agenda del Palau. I Mamma Mia arriba en 2011!

L´agenda del Palau per a l´últim trimestre de l´any acapararà l´atenció del públic valencià pels atractius esdeveniments musicals.Enrique Bunbury arribarà amb els seus tres primers concerts a Espanya de la gira Las Consecuencies Tour 2010 al regrés del...

L´agenda del Palau per a l´últim trimestre de l´any acapararà l´atenció del públic valencià pels atractius esdeveniments musicals.

Enrique Bunbury arribarà amb els seus tres primers concerts a Espanya de la gira Las Consecuencies Tour 2010 al regrés del seu periple per Estats Units, Mèxic i Argentina. Tres representacions, entre el 19 i el 22 de novembre, en les que Enrique Bunbury & Los Santos Inocentes, donaran un repàs al seu més recent àlbum i a algunes de les cançons més conegudes de la seua ja llarga trajectòria.

El 10 de desembre, l´imperible Loquillo, repassarà tots els èxits dels seus 30 anys de carrera musical en el xou Rock and Roll Star, que amb quasi 2 hores de duració traslladarà al públic la contundència habitual de l´artista i la seua banda, amb l´elegància i posada en escena que li caracteritza.

A més ja pots adquirir les entrades per al musical Mamma Mia que estarà al Palau entre el 20 i el 30 de gener de 2011.
Més informació

Venda d´entrades:
– Bunbury:
19 de novembre – 21.00h – entrades esgotades
20 de novembre – 21.00h – entrades esgotades
22 de novembre – 21.00h – entrades a la venda: Ticketmaster

– Loquillo:
10 de decembre – 21.00h (Apertura de portas: 20.00h)
Ticketmaster
Fnac
Carrefour
Oficinas Viajes Halcón