Published On: 21 de Juliol de 2020Categories: Congressos

Carrusel d’emocions. Estic viu!

Amb este relat participem en el llibre ‘Els millors esdeveniments de la nostra vida’

És una iniciativa creada per professionals de la indústria MICE

Ploma en mà i amb les emocions a flor de pell. Al març d’enguany, en ple estat d’alarma decretat pel Govern, rebem una invitació molt especial. I no ens ho pensem. Era el moment! Volíem participar en ‘Els millors esdeveniments de la nostra vida’ un llibre virtual co-creat per prop de cinquanta professionals d’Espanya i Llatinoamèrica de la indústria MICE durant els mesos del confinament, la iniciativa del qual va partir del Event Management Institute.

Teníem una necessitat imperiosa que afloraren els sentiments del moment i connectar-los amb els d’un dels millors esdeveniments de la nostra història, que mai oblidarem per tot el que vivim a nivell emocional en el Palau de Congressos de València durant la seua celebració. Per este motiu, decidim escriure sobre el I Congrés Autonòmic de Persones amb Càncer i Familiars de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que va organitzar l’Associació Espanyola Contra el Càncer al febrer de 2019 i que el nostre edifici va acollir de manera solidària.  

I el resultat va ser el relat ‘Carrusel d’emocions. Estic viu!’ Et convidem a llegir-ho i disfrutar-ho tant com ho vam fer nosaltres mentre ho vam escriure:

‘Un fred matí d’hivern que prompte es torna càlid. El sol de primera hora acaricia les parets. Les emocions faran la resta. Mirades de complicitat que no sols es creuen, es busquen a cada pas, a cada moment. Mirades d’esperança, resiliència i paciència infinita, d’il·lusió per una nova etapa. Quasi mil persones. Úniques per ser els qui són. Cadascuna amb la seua història. Històries que arrosseguen com a lloses i que han fet canviar les seues vides. Unes altres, més suportables. Segons es mire. Totes amb ganes de ser compartides i en les quals no cap l’estigma. El diàleg regna cada minut i el costat més humà de l’equip del Palau de Congressos de València brolla. Es desborda. Engranatge emocional. Pacients i familiars del I Congrés Autonòmic de Persones amb Càncer i Familiars de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, als quals els uneix tot. Una abraçada. Molts.

I el nostre edifici va canviar per sempre. Un any després, les emocions encara estan ací.