13th International Symposium on Polymer Therapeutics

María Jesús Vicent - Presidenta Comité Organitzador 13th International Symposium on Polymer Therapeutics El desenvolupament de la conferència està anant genial, la gent està gaudint molt, hi ha molta discussió científica, l'estar cara a cara és completament molt diferent al que venim veient en els últims anys amb l'en línia i l'ambient és molt bo. La gent, sobretot, també està molt contenta amb el Palau de Congressos, amb la seua professionalitat.

Assistents: 200 persones

Client: Centre Investigació Príncep Felip

Event: 13th International Symposium on Polymer Therapeutics

Tipus: Científic

Data: 23-25 de maig de 2022

Dies: 3 dies

1. Repte

València va ser el focus durant tres dies del debat científic sobre els polímers terapèutics. La 13th International Symposium on Polymer Therapeutics, organitzada pel Laboratori de Polímers Terapèutics del Centre d'Investigació Príncep Felip (CIPF), va aconseguir reunir amb èxit a més de 200 persones de 25 països diferents, per a abordar el desenvolupament de teràpies avançades basades en la nanomedicina per a millorar el tractament de diferents malalties.

En paraules de la presidenta del comité organitzador del congrés i ambaixadora del Palau de Congressos, María Jesús Vicent, 'a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia hem preferit buscar un espai més ampli i que ens oferira totes les garanties, com és el Palau de Congressos de València'.

2. Solució

L'organització d'este congrés internacional necessitava, per tant, una seu segura i des del Palau de Congressos, vam activar tots els protocols per a garantir la màxima seguretat dels i les assistents de l'esdeveniment.

D'altra banda, requeria d'una seu tecnològica, on es poguera transmetre en línia el congrés a tot el món, i un lloc que complira les expectatives a nivell gastronòmic tenint en compte les diferents nacionalitats de les persones.

'Està funcionant tot molt bé, perquè tenim part dels assistents són online, fins i tot speakers, i no hi ha hagut cap problema de connexions, tot ha funcionat súper bé, el menjar molt ric, tots diuen el bé que es menja a Espanya i que ens cuiden molt bé, així que recomane que la gent faça coses ací perquè val la pena'.

A més, l'equip del Palau de Congressos va animar a l'organització a apostar per diverses accions sostenibles, amb el propòsit de reduir l'impacte mediambiental del seu esdeveniment.

En este sentit, va optar per la mobilitat sostenible en triar els hotels annexos a l'edifici per a allotjar als i les assistents, per la senyalística digital, la descàrrega digital de continguts, la segregació de residus i la selecció de materials sostenibles en els estands i en el mobiliari. Respecte a la gastronomia, el client va apostar per menús sostenibles, amb embalatge i utensilis de materials reciclats i va comptar amb proveïdors locals en l'organització de l'esdeveniment.

3. Objetius complits

María Jesús Vicent, amb qui vam tindre el plaer de treballar en 2019, amb motiu de la la 46th Annual Meeting of the Controlled Release Society (CRS), que va reunir en el Palau de Congressos a més de 1.200 investigadors de tot el món, ens ha transmés la seua experiència satisfactòria durant la celebració del congrés.

'El desenvolupament de la conferència està anant genial, la gent està gaudint molt, hi ha molta discussió científica, l'estar cara a cara és completament molt diferent al que venim veient en els últims anys amb l'en línia i l'ambient és molt bo. La gent, sobretot, també està molt contenta amb el Palau de Congressos, la professionalitat'.

4. Curiositats