22º Congreso AECOC de Fruites i Hortalisses

És perfectament possible realitzar un esdeveniment presencial, amb tota la seguretat i, a més, podent mantenir un alt nivell en les conferències i en els moments de trobada entre els assistents.

Asistents: 106 persones

Client: AECOC

Esdeveniment: Congrés

Tipus: Econòmic

Data: 30 de setembre 2020

1. Repte

Des de fa diversos anys, AECOC tria el nostre edifici per a celebrar un dels seus esdeveniments més importants de l'any. A les exigències habituals d’este congrés es van sumar les pròpies de les circumstàncies actuals.

El principal repte de l'equip del Palau de Congressos de València va ser organitzar en un entorn segur garantit per a albergar el 22è Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, que es va celebrar presencialment. En este sentit, ens vam aliar estretament amb el Comitè de Gestió del Risc Covid-19 d’AECOC, que va intervenir des de la preparació i realització de l'esdeveniment fins al seu tancament.

En resum, es va avaluar globalment el risc abans de l'esdeveniment i es va dissenyar el congrés acord al compliment dels requisits. Una vegada superada la fase inicial del protocol, des del Palau de Congressos de València vam proporcionar la seu que permetia complir l'aforament permès, la distància de seguretat i un sistema de climatització que incorporava la màxima ventilació exterior a les sales, entre altres mesures de seguretat adoptades. Posteriorment, es van implantar les mesures d'informació, la senyalística i cartelleria per al correcte compliment de les mesures, i es van supervisar tots els protocols implantats en cada fase, per part d'un auditor.

2. Solució

3. Objetius complits

Gràcies a l'èxit en la implementació de les estrictes mesures de seguretat i a l'especial coordinació de l'equip d’AECOC amb el del Palau de Congressos, el client va tornar a confiar en nosaltres i, donades les restriccions a Catalunya, va decidir traslladar el seu 35è Congrés Gran Consum al nostre edifici.

4. Curiositats