35 Congrés AECOC Gran Consum

Este és el congrés de l'any per al sector i posa en valor l'enorme determinació que té per a tirar avant. El Palau de Congressos reuneix una sèrie de característiques que per a nosaltres són molt importants: té molts accessos, de fàcil comunicació, una estupenda infraestructura, molt senzill de gestionar i facilita el contacte amb les persones que, per a nosaltres, és un element essencial del nostre congrés. Hem tingut moltíssima assistència a través dels sistemes de streaming, tenim habitualment 1.200 persones en l'esdeveniment i enguany comptem amb més de 3.000.

Assistents: 3.000 (250 presencials).

Client: AECOC

Esdeveniment: Congrés híbrid

Tipus: Econòmic

Data: 28 d’octubre 2020

1. Repte

En este congrés ens enfrontem al repte d'organitzar un esdeveniment de gran envergadura, amb un elevat nombre de serveis en temps rècord. Després d'anunciar la Generalitat de Catalunya la suspensió dels esdeveniments presencials i després de celebrar amb èxit el 22é Congrés de Fruites i Hortalisses en el nostre edifici, el 30 de setembre, AECOC va decidir traslladar el 35a Congrés Gran Consum al Palau de Congressos de València. Des de la confirmació de la seua celebració fins al dia del muntatge van passar cinc dies. El nostre edifici es va convertir en l'escenari dels principals dirigents empresarials del país i de prestigiosos ponents, com el president de la CEOE, Antonio Garamendi; el director general de Danone, Emmanuel Faber; la vicepresidenta d’Amazon a Espanya i Itàlia, Mariangela Marseglia; el president de El Bulli Foundation, Ferran Adrià; el president de Hostelería de España, José Luis Yzuel; el director de Heineken Management a la Xina, Richard Weissend; i l'entrenador d'èlit Toni Nadal.

Des del Palau de Congressos també donem suport a la cartelleria del congrés amb la instal·lació de dos pantalles LED.

A més, els protocols de seguretat van ser auditats per a garantir la seua correcta implantació.

2. Solució

3. Objetius complits

Gràcies a l'experiència de l'equip del Palau de Congressos en esdeveniments de gran complexitat i a la seua aliança amb l'equip d'AECOC, el congrés es va celebrar amb èxit.  Totes dos entitats vam activar els protocols per a garantir la màxima seguretat dels ponents, assistents i treballadors.

4. Curiositats