AEAS

València reunix totes i cadascuna de les possibilitats hoteleres, gastronòmiques, el clima, magnífic, i tenint un Palau de Congressos amb el que disfrutem hui, què més es pot demanar

Client: Global Omnium y AEAS (Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento)
Event: Congrés
Tipus: Social
Data: 27 – 29 març 2019
Dies: 3

1. Repte

La nova configuració dels Salons Multiusos 1, capaços de dividir-se fins a quatre espais diferents i la versatilitat de les nostres sales, possibilita la celebració en paral·lel de les reunions de les nombroses comissions i grups de treball.

2. Solució

3. Objetius complits

El foyer o la nostra àrea expositiva, amb 1.500 metres quadrats, permet albergar en esta ocasió a gairebé una trentena d'empreses expositores, les més representatives del sector. A més, la ubicació d’esta zona, que està situada en les entrades dels nostres auditoris, permet desenvolupar amb facilitat accions de networking entre les empreses expositores i el públic del congrés. 

4. Curiositats

En els 35 anys d'història d’este congrés, éste és un dels quals compta amb més assistents. Als 712 inscrits del principi s'han sumat els professionals de les empreses expositores i els alumnes de les universitats valencianes que s'han incorporat finalment al congrés. Tots ells han pogut vore el cicle integral de l'aigua en més de quaranta escenaris recreats en 3D.