CONGRÉS HÀBITAT 2020

És la primera vegada que ens hem llancem amb esta edició híbrida física virtual i el nivell de satisfacció és fantàstic." "Les mesures que han adoptat respecte a la situació amb el Covid han sigut les millors possibles en el moment actual.

Assistents: 70 presencials + 135 persones virtuals (esdeveniment híbrid)

Client: AIDIMME (Institut Tecnològic Metalmecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins)

Esdeveniment: Congrés

Tipus: Social

Data: 22 d’octubre 2020

1. Repte

L'equip del Palau de Congressos es va enfrontar a diversos desafiaments en l'organització del Congrés Hàbitat 2020. En tractar-se d'un esdeveniment híbrid, a més de la realització del streaming, el Palau de Congressos va posar a la disposició de l'organitzador una plataforma web on es publicava la retransmissió de l'esdeveniment. Este servei va evitar un trànsit excessiu en la web del client durant l'esdeveniment, la qual cosa podia donar problemes en cas d'un nombre elevat d'usuaris. També es va habilitar un correu electrònic per a la recepció i selecció de preguntes per part dels inscrits als ponents, tant presencials com online.

Un altre dels reptes i novetats en l'operativa va ser la utilització d'una passarel·la de pagament per a la realització de les inscripcions. D’esta manera amb l'obtenció d'un codi vam garantir l'accés individual i personalitzat de l'usuari a la plataforma online.

2. Solució

3. Objetius complits

Vam aconseguir convertir el nostre edifici en un punt de trobada versàtil i innovadora gràcies a les nostres últimes inversions tecnològiques, que permeten oferir als clients i assistents noves experiències en els esdeveniments híbrids. I en tot moment l'equip del Palau de Congressos va garantir un servei de suport tècnic que cobria qualsevol possible incidència durant la connexió. Després de la realització del congrés, els assistents van transmetre a l'organització un elevat nivell de satisfacció.

4. Curiositats