EANS TRAINING VASCULAR COURSE

La nostra relació amb l'equip del Palau de Congressos de València és fantàstica i el fet que tornem ací amb un altre esdeveniment demostra que són un dels millors equips de reunions de tota Europa.

Assistents: 400 presencials

Client: EANS

Esdeveniment: Congrés

Tipus: Mèdic

Data: 27-30 de juny de 2021

Dies: 4 dies

1. Repte

Este congrés, de per si mateix ja ha sigut un repte per a l'equip del Palau de Congressos de València, a l'ésser el primer esdeveniment internacional que s'ha celebrat en el nostre edifici des que es va iniciar la pandèmia. Al voltant de 400 persones procedents de diversos països europeus s'han reunit de manera presencial durant quatre dies. Per tant, ens hem enfrontat a un gran desafiament: garantir la seguretat de les persones en tot moment, inclòs el servei de cuina, mentre continuem avançant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

2. Solució

Des del muntatge fins a la finalització del congrés, implementem els estrictes protocols de seguretat que tenim en el nostre edifici i pots consultar ací. Estes mesures inclouen un protocol específic en restauració, que es desenvolupa durant tota la cuina del congrés. Per al coffee s'ha optat per oferir-ho amb els delegats i delegades asseguts, amb límit d'aforament i caixes personalitzades tapades de material reciclat i compostable. En el bufet s'ha ampliat el ràtio de barres per client i clienta, per a evitar les aglomeracions, i s'ha respectat en tot moment la distància de seguretat de 1'5 metres en la fila i les taules. Respecte a la sostenibilitat, s'ha oferit material reciclatge, d'un ús i compostable, i més del 60% de la gastronomia d’este esdeveniment internacional ha sigut producte vegetal de proximitat.

3. Objetius complits

Els objectius d’este congrés s'han complit amb èxit. Com pots veure en el vídeo, tant el president del Comité de Formació d’EANS, Claudius Thome com la directora executiva d’EANS, Valentini Amarantidou, han mostrat la satisfacció de l'esdeveniment. A més, Valentini no era la primera vegada que estava en un congrés al nostre edifici. Va conéixer a l'equip del Palau de Congressos de València durant la celebració de la 37 Assemblea de l'Associació Internacional d'Intèrprets de Conferència (AIIC), que es va celebrar en 2018, i va decidir apostar pel nostre edifici per a la celebració de l’EANS Training Vascular Course.

4. Curiositats