EUCNC 2019 Y GLOBAL 5G EVENT

El Palau de Congressos de València disposa de mitjans que no tenen tots els centres de congressos del món. És molt fàcil treballar amb el seu equip humà, que és molt pròxim, amable i sempre resol els problemes, qualsevol novetat i improvisació se soluciona.

Client:  Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (ITEAM)

Esdeveniment: Congrés

Tipus: Tecnològic

Data: 17-21 juny 2019

Dies: 5

1. Repte

Tots dos congressos es van desenvolupar en TOT l'edifici, per la qual cosa havíem d'oferir als organitzadors un sistema integral, versàtil i ràpid que donara resposta a les complexes necessitats tècniques d'aquests esdeveniments.

Les principals fites d’estos congressos tecnològics, que van convertir València en la capital mundial de la tecnologia 5G, van ser: la retransmissió de la primera videoconferencia hologràfica mundial amb 5G, la conducció d'un cotxe autònom dirigit a distancia amb esta tecnologia, el sistema de control d'un braç robòtic que reproduïa a l'instant els moviments del braç humà i la primera connexió de televisió a Espanya amb 5G.

D'altra banda, en ser dos congressos amb més de 800 assistents, dels quals el 70% era internacional, la cuina es va adaptar a les múltiples necessitats dels delegats. En total, vam oferir 1.200 degustacions d'arròs. 

2. Solució

Transformem el nostre Auditori 1 en l'escenari de la primera videoconferencia hologràfica mundial 5G, en la qual es van emetre dos senyals de vídeo en temps real sense tot just latència des de diferents punts de la València.

També aconseguim conjuminar a l'Auditori 3 un espai de descans i networking i una zona expositiva d'estands, amb una altra novetat per a nosaltres, que va ser la integració del canal en directe de televisió que mostrava el que succeïa en tot moment en l'esdeveniment. Estes imatges les manàvem a l'Auditori 1 gràcies a una solució pionera, que permet enviar senyal de vídeo i àudio en alta definició a llarga distància, utilitzant un tipus de cablejat de vídeo compost.

Així, els congressistes podien estar pendents del canal de vídeo mentre descansaven i en el cas de les empreses expositores, al mateix temps que desenvolupaven la seua labor comercial.

3. Objetius complits

Els reptes es van convertir en objectius que aconseguim cumplir amb èxit. Narcís Cardona: ‘vam convéncer a les principals associacions internacional de tot el món de tecnologia 5G per a albergar ací l'esdeveniment. València és magnífica i el Palau de Congressos, la millor opció possible’.

4. Curiositats