European Association of Zoos and Aquaria (EAZA) Annual Conference

Té mil places d'allotjament als voltants ‘walking distance’ i està molt ben comunicat, a més d'estar prop del centre. Estos factors fan del Palau una seu molt apta per a realitzar congressos internacionals i nacionals.

Assistents: 900

Client: OPC Pacific World

Esdeveniment: Congrés

Tipus: Social

Data: 17-21 setembre 2019

Dies: 5

1. Repte

El nostre edifici es va convertir en la plataforma mundial de la preservació de la naturalesa i València va ser durant estos cinc dies capital del turisme mediambiental.
Este congrés internacional, que va reunir 900 experts en benestar animal i conservació de la biodiversitat, va ser 100% sostenible. Per a poder-ho aconseguir, el nostre client, l’OPC Pacific World, ens va sol·licitar de part d’EAZA i de Bioparc València, els amfitrions d’este esdeveniment, una sèrie de necessitats que van suposar autèntics reptes per a nosaltres.

2. Solució

3. Objetius complits

Vam eliminar el plàstic en tot el congrés i quant a la gastronomia, el substituïm per altres materials, com el cartó i la fulla de palma. A més, vam disposar d'un sistema de reciclatge per a tots els residus d'un sol ús. També la cuina que vam oferir es va adaptar a la ‘green list’, amb l'objectiu d'evitar animals de pesca intensiva i que estan en perill d'extinció.

D'altra banda, tant el nostre edifici com l'equip es van mimetitzar al complet amb la temàtica del congrés. Així, els auditoris i els diferents espais, recentment remodelats amb l'objectiu d'oferir als clients més sales paral·leles, van prendre el nom de països africans, i la música per a accedir i eixir dels auditoris es va transformar en rugits de lleó, cants d'ocells i balenes i en grunyits de goril·les.

A més, la nostra àrea expositiva va reunir diverses empreses, que van presentar productes nous relacionats amb el benestar animal i la preservació de la naturalesa, com a joguines i menjar per a elefants i altres espècies; i van oferir als assistents experiències úniques. Els visitants podien fer una immersió en 3D per les Bahames o bussejar entre taurons sense eixir del nostre edifici.

4. Curiositats