Metabolomics 2022

Antonio Granell - Copresident del Comité Organitzador de Metabolomics 2022 El congrés està sent un èxit com a acolliment i el fer-lo en el Palau de Congressos de València és perquè reuneix totes les característiques que necessita aquest esdeveniment de gran grandària.

Asistentes: 200 personas

Cliente: Centro Investigación Príncipe Felipe

Evento: 13th International Symposium on Polymer Therapeutics

Tipo: Científico

Fecha: 23-25 de mayo de 2022

Días: 3 días

 

1. Repte

El Palau de Congressos de València és un edifici emblemàtic d'arquitectura sostenible, amb instal·lacions d'última generació, restaurants de gran qualitat i excel·lents connexions de transport. València és una de les ciutats més vibrants d'Europa i un important centre per a la ciència i la tecnologia".

Així presentaven el Palau de Congressos els presidents del Comité Organitzador de Metabolómica 2022 en la seua pàgina web. Això va ser abans de la celebració de l'esdeveniment i estava dirigit a assistents de tot el món.

És la primera vegada que la Societat de Metabolómica, formada per membres de més de 40 països, tria celebrar la seua conferència anual a Espanya, i ho fa de la mà de la Xarxa Espanyola de Metabolómica i la Societat Espanyola de Metabolómica (SESMET), en la Junta Directiva de la qual es troba el nostre ambaixador, l'investigador de l'Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), Antonio Granell.

Gràcies, sobretot, a la seua especial implicació en el procés de candidatura, València va ser triada com a seu i el nostre edifici com a escenari.

L'organització va poder utilitzar tots els espais del Palau de Congressos per a celebrar les seues conferències plenàries i magistrals, diverses sessions científiques paral·leles, sessions de pòsters, així com altres espais per al networking.

L'equip del Palau de Congressos s'enfrontava així al repte d'acollir aquest congrés, que reuniria a prop d'un miler d'assistents procedents dels Estats Units, Àsia i Europa. Un esdeveniment que va convertir a València, durant cinc dies, en el focus d'atenció internacional dels avanços en metabolómica.

2. Solució

L'equipament audiovisual i la tecnologia punta de l'edifici, juntament amb les instal·lacions, que oferien una gran versatilitat d'espais, la connexió entre els auditoris principals i els jardins exteriors, així com la gastronomia adaptada a les necessitats dels assistents internacionals, van ser les principals claus per a garantir l'èxit de l'esdeveniment.

3. Objetius complits

I, en paraules d'Antonio Granell, així va ser. "La conferència és un èxit tant d'assistència com de decisió de celebrar-la en el Palau de Congressos de València, ja que reuneix totes les característiques necessàries per a aquest esdeveniment de gran grandària."

4. Curiositats