València sostenible, segura i saludable

Hem de ser una ciutat segura i això significa esdeveniments com este. Que tenim la capacitat d'adaptar la nostra oferta a les mesures preventives que siguen necessàries per a poder continuar treballant, que això no es pare més. I, després, tenim, devem i som ja un destí sostenible.

Assistents: 272 (164 presencials)

Client: Visit València

Esdeveniment: Jornada

Tipus: Corporatiu

Data: 11 de març 2021

Dies: 1 dia

1. Repte

Esta jornada va ser la del gran avanç del nostre edifici en sostenibilitat. En ell rebem el certificat digital de la petjada de carboni generada pel Palau de  Congressos, després de l'auditoria realitzada per AENOR i l'Etiqueta Digital de Turisme Sostenible. Una acció que s'emmarca en el sistema digital de sostenibilitat turística de València i forma part d'un projecte pilot pioner a nivell mundial. Mitjançant la tecnologia blockchain, esta etiqueta és capaç de mostrar la informació sobre la petjada de carboni generada per l'activitat del Palau a temps real, així com les actuacions per a la seua reducció i compensació que s'implementen. Ací, més informació del projecte.

Un altre gran repte va ser aconseguir reunir en el Palau de Congressos de València, al gruix del turisme de reunions per a donar impuls al sector. L'esdeveniment l'organitzem amb Visit València i va comptar amb la participació del director general de AECOC, José María Bonmatí, el director de Marató de València, Paco Borao, la directora de programa de València Capital Mundial del Disseny 2022, Corinna Heilmann, i Rafael Espartero, secretari d'Organització d'UGT, qui va detallar per què va triar el nostre edifici per a albergar enguany el 43 Congrés Confederal d'UGT.

2. Solució

L'esdeveniment va ser híbrid, amb gran acceptació tant a nivell presencial com en línia. Van assistir 164 persones de manera presencial i es van inscriure en línia 108. Les reproduccions en Youtube van ser 161. Així mateix, en Twitter i en Linkedin aquest esdeveniment va tenir un especial acolliment abans, durant i després de la seva celebració, aconseguint incrementar la interacció amb la comunitat de seguidors de totes dues xarxes socials.

3. Objetius complits

Dos grans reptes amb objectius molt clars. En este esdeveniment aconseguim situar València, amb el Palau de Congressos com a pioner, en un de les seus referents en el turisme sostenible a nivell internacional. I entre tots els i les professionals de la indústria de reunions, vam donar impuls al sector. Esta jornada va servir per a demostrar, una vegada més, que el sector està més viu que mai, gràcies als protocols de seguretat que s'han implementat en els palaus de congressos.

4. Curiositats