Published On: 13 de desembre de 2023Categories: Destacada

Celebrem junts un quart de segle d’èxit en el Palau de Congressos de València.

Celebrem la nostra gala per a commemorar el nostre 25 aniversari

El 14 de desembre  marquem una fita important en la història del Palau de Congressos de València amb l’esperada Gala del 25 aniversari. Aquest esdeveniment tan especial serà el fermall d’or que posarà fi a un any ple de commemoracions i assoliments, destacant la labor incansable de les nostres ambaixadores i ambaixadors, així com del nostre dedicat equip humà. Gràcies al seu esforç i compromís, hem mantingut al Palau com un vertader pol d’atracció en el turisme congressual.

La Gala no sols és una celebració del nostre passat, sinó també una mirada cap al futur. En aquest esdeveniment únic, retrem homenatge a les associacions de persones discapacitades que han exercit un paper crucial en la creació de la imatge del nostre aniversari. La seua col·laboració ha aportat una perspectiva única i valuosa, reflectint un compromís amb la inclusió i la igualtat.

Volem reconéixer públicament la visió única del futur que aquestes associacions ens han brindat, reivindicant la visibilitat que mereixen els col·lectius més vulnerables. La Gala del 25 aniversari no sols serà un esdeveniment ple d’emocions i records, sinó també una ocasió per a expressar el nostre agraïment i compromís continu amb la diversitat i l’accessibilitat.