Published On: 24 de Juliol de 2018Categories: Congressos

Científics europeus compartiran coneixement al Palau

Més de 400 delegats de tot el món (més de 40 països de 4 continents) es donaran cita en el Congrés de l'ESCCA del 13 al 15 de setembre, convertint així el Palau de Congressos de València en el punt de trobada mundial d'estos científics professionals.

Més de 400 delegats de tot el món (més de 40 països de 4 continents) es donaran cita en el Congrés de l’ESCCA del 13 al 15 de setembre, convertint així el Palau de Congressos de València en el punt de trobada mundial d’estos científics professionals.

La Societat Europea d’Anàlisis Clíniques de Cèl·lules (ESCCA) és una associació de científics professionals europeus especialitzats en el mesurament cel·lular amb fins diagnòstics i terapèutics, a través de les tecnologies més avançades. L’ESCCA definix les aplicacions clíniques, preclíniques i de transferència de la citometría, que inclouen els camps de la patologia, la immunologia, l’hematologia, el càncer, l’envelliment, la medicina regenerativa i la microbiologia. El Congrés de l’ESCCA té com a objectiu la creació d’una plataforma per a l’intercanvi de coneixements científics i de contactes amb companys de professió i se situa entre els principals congressos del món de formació en citometría de flux.

La majoria dels participants són hematòlegs, immunòlegs, microbiòlegs, especialistes en medicina de laboratori, investigadors, directors de laboratoris (tècnics) i personal i biòlegs farmacèutics relacionats amb la citometría de flux aplicada clínicament.

Segons Babette Schmidt (fundadora i copropietària de Global Conference Support i principal OPC d’ESCCA) , “València és un destí molt atractiu i esta és la segona vegada que organitze una conferència Al Palau de Congressos de la ciutat. Segons la meua experiència prèvia i actual, el recinte oferix totes les instal·lacions necessàries i una bona relació calidad/precio. Cada un dels membres del staff sent com propis els requeriments organitzatius, igual que les necessitats i metes del meu client. L’equip mostra un elevat nivell de professionalitat i eficiència i són capaços de proveir solucions a mida. Principalment ens comuniquem en espanyol, però el seu anglés és sorprenent, la qual cosa facilita l’enteniment de les necessitats en el cas de clients internacionals. Per tot això, aprecie la col·laboració del staff i espere organitzar més congressos en esta seu en el futur.”

Este esdeveniment, que convertirà la ciutat de València en ambaixadora del coneixement i avanç científic internacional, se celebrarà durant tres dies i generarà al voltant de 1.400 pernoctacions.

Si desitges saber més, visita la web del congrés