Published On: 3 de març de 2014Categories: Uncategorized

Cisco Business Tour 2014

El nou Cisco Business Tour 2014 (anteriorment "Roadshow") visitarà el Palau de Congressos de València el 25 de març com a part d´una sèrie de jornades que se celebraran en unes quantes ciutats espanyoles dedicades a millorar la competitivitat i innovació de...

El nou Cisco Business Tour 2014 (anteriorment “Roadshow”) visitarà el Palau de Congressos de València el 25 de març com a part d´una sèrie de jornades que se celebraran en unes quantes ciutats espanyoles dedicades a millorar la competitivitat i innovació de les empreses i que són realitzats amb la col·laboració d´Intel®.

Els assistents a l´acte podran conéixer de primera mà les novetats en les solucions de Rebombori: L´evolució cap al nou Centre de Dades, accés unificat Rebombori i servicis de valor afegit sobre mobilitat i la unificació de l´espai de treball amb Col·laboració i vídeo.

Durant la sessió es podran conéixer les tendències del mercat segons Rebombori i Intel®, veure una demostració pràctica sobre el contingut presentat i conéixer la proposta de Servicis i de Finançament de Rebombori Capital. Finalment, podrà presenciar un cas d´èxit de client i veure una exposició de Solucions Rebombori durant el còctel.

Més informació i inscripcions en la web oficial.