Published On: 17 de Juliol de 2014Categories: Uncategorized

Climate-KIC Innovation Festival 2014

Inspiradors ponents, networking imprescindible: l´edició 2014 del Climate-KIC Innovation Festival tindrà lloc al Palau de congressos de València. Aquesta reunió de tres dies reunirà els socis de Climate-KIC, estudiants i empresaris, així com als responsables...

Inspiradors ponents, networking imprescindible: l´edició 2014 del Climate-KIC Innovation Festival tindrà lloc al Palau de congressos de València.

Aquesta reunió de tres dies reunirà els socis de Climate-KIC, estudiants i empresaris, així com als responsables polítics europeus i líders del mercat empresarial. El festival ressalta els esforços de Climate-KIC per desenvolupar i comercialitzar innovadors productes i servicis en la lluita contra el canvi climàtic.

Un objectiu clau del festival és fomentar el ´matchmaking´ dins i fora de la comunitat Climate-KIC, que creix amb rapidesa atorgant àmplies oportunitats per a la creació de xarxes estructurades. Entre els assistents a l´acte es troben inversors potencials de la indústria i representants d´organismes de la UE.

Els principals temes a tractar durant el festival seran:

Relacions estratègiques
Demostració de valor
Idees amb impacte
Adequació de l´expansió

Per a més informació, visiteu la web oficial.