Published On: 11 de desembre de 2020Categories: Corporatiu

Com integrar actualment la seguretat i la sostenibilitat en els palaus de congressos

Nuestra directora, Sylvia Andrés, participa en el XVII Congreso Nacional de la APCE

Es debaten els principals reptes del turisme de reunions en temps de pandèmia 

Són temps de pandèmia. Esta frase tan precisa i alhora contundent retrunyeix en multitud de sectors. En el de turisme de negocis, especialment. El que al principi era una meta difícil d’aconseguir, en l’actualitat tot és possible. Gràcies a la seguretat, l’especial connexió amb els clients i com s’han preparat tecnològicament els palaus de congressos, el sector està més viu que mai. Estos són els principals reptes als quals s’enfronten hui en dia dia els recintes congressuals i encara van més enllà. Com es pot integrar la sostenibilitat en el present?
Cada congrés, convenció o esdeveniment són en l’actualitat autèntics desafiaments pels quals és necessari debatre amb força i donar-li projecció. L’Associació Espanyola de Palaus d’Espanya, que va néixer fa 25 anys com el gran eix vertebrador dels palaus de congressos del país, així ho contempla i ha preparat per al seu congrés anual un ambiciós programa, que inclou la participació de la nostra directora i membre del comitè executiu de la APCE, Sylvia Andrés, a més de comptar amb els màxims representants dels recintes congressuals del país.

El XVII Congré de l’APCE tindrà lloc del 16 al 18 de desembre al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gasteiz. Pots consultar ací el programa