Published On: 13 de gener de 2021Categories: Corporatiu

Comencem l’any reforçant el nostre compromís amb la societat

El Palau de Congressos i l'Associació de Donants de Sang de la Província de València, units per una causa social

El Palau de Congressos de València ha començat 2021 amb la Responsabilitat Social Corporativa més present que mai. Hui hem signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang de la Província de València (ADSPV), amb l’objectiu d’impulsar la donació de sang entre la població valenciana, incrementar la sensibilització de la ciutadania i afavorir el compromís social de les dos entitats.

Què suposa este acord solidari?
Gràcies a esta aliança, consolidem les nostres accions solidàries amb l’Associació de Donants de la Província de València, iniciades durant la pandèmia i reforcem el ferm compromís que tenim amb la ciutadania.

El nostre edifici, seu d’esdeveniments solidaris
Entre les accions que desenvoluparem, ressaltem la cessió de les nostres instal·lacions per a l’organització de col·lectes de sang programades, com la que hui organitza el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana (CTCV) en el nostre edifici, compatibilitzant la nostra agenda amb esta labor solidària.És la tercera ocasió en la qual l’edifici es converteix en l’escenari d’este esdeveniment solidari (les anteriors van ser al maig i octubre de 2020 i en elles van donar sang unes 150 persones). D’altra banda, l’edifici com a punt de trobada per als professionals sanitaris, ha afavorit a més la trobada dels professionals sanitaris i dels avanços científics en els bancs de sang i altres àrees com la biotecnologia i els trasplantaments d’òrgans i teixits, gràcies a la seua elecció com a seu en 2018 del XXIX Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia i Teràpia Cel·lular (SETS).