Published On: 2 de Juliol de 2019Categories: Corporatiu

Complim 21 anys…

2.900 esdeveniments. 2’1 milions d'assistents. 2.182.000 pernoctacions.

Fa 21 anys s'obrien les portes del nostre edifici i amb ell la ciutat estava a punt de viure una forta transformació en el turisme de negocis. 21 anys després, som la principal seu de reunions d'àmbit internacional de València.

En sol quatre anys hem incrementat l’activitat en un 50% i hem duplicat les xifres de l’àmbit internacional

Fa 21 anys s’obrien les portes del nostre edifici i ambell la ciutat estava a punt de viure una forta transformació en el turisme de negocis. 21 anys després, som la principal seu de reunions d’àmbit internacional de València.

Com ho hem aconseguit?

Gràcies a la intensa labor que desenvolupa la nostra àrea comercial. Accions de màrqueting relacional, assistència a fòrums i trobades del sector, participació en fires o presentacions formen part, entre d’altres, de la seua estratègia. Fruit d’estes accions i a l’estreta col·laboració dels més de 600 ambaixadors compromesos amb la ciutat, que contribueixen al costat de la nostra àrea comercial a la captació de grans esdeveniments per a València, generant un important impacte econòmic i convertint la ciutat en referent en l’àmbit congressual.

… I gràcies a una inversió continuada en la millora de l’oferta i possibilitats tecnològiques de l’edifici. 

El Palau de Congressos de València és hui dia un edifici capdavanter i competitiu, amb espais que han sigut readaptats especialment a les noves necessitats dels organitzadors d’esdeveniments i amb la innovació i sostenibilitat com a denominador comú d’esta renovació.

 

2.900 esdeveniments

2’1 milions d’assistents

2.182.000 pernoctacions

 

Amb estos resultats anem a per… 21 anys més!

Veure més